Önce Avrupa Biletini Sonra Genç Yıldızı Kaptılar!

UEFA'dan 1 yıl men cezası alan Galatasaray, Avrupa biletinin ardından Engin Bekdemir'i de Osmanlıspor'a kaptırdı.

Önce Avrupa Biletini Sonra Genç Yıldızı Kaptılar!
UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Osmanlıspor, yeni sezon için kadrosunu güçlendirmeye başladı. Diabate, Karcemarskas ve Sinan Kurt gibi isimleri transfer eden Başkent ekibi, Galatasaray'a dev bir çalım atarak Eskişehirspor'daki sözleşmesini alacaklarına karşılık fesheden sol kanat oyuncusu Engin Bekdemir'le anlaşma sağladı.

Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor formasıyla sergilediği performansla dikkat çeken 24 yaşındaki kanat oyuncusu, Galatasaray'ın radarına girmişti. UEFA'nın Finansal Fair Play kapsamında ceza verdiği Cim Bom, bonservisi elinde olan Engin Bekdemir'e Sarı Kırmızılı formayı giydirmek için çalışmalara başlamıştı.

Ancak Ankara ekibi, Galatasaray'dan önce davranarak Engin'i kadrosuna kattı. Resmi sözleşmenin bugün imzalanmasının ardından, genç futbolcunun akşam saatlerinde takımla birlikte antrenmanlara çıkması bekleniyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.