ÖZEN’İN İSTİFA AÇIKLAMASI

"Başarılar tüm ekip arkadaşlarımıza aittir. Kendi adıma yolun sonuna geldim. İstifa dilekçemi verdim bırakmak istediğimi söyledim kabul ettiler. Dostluğumuz baki, öpüşerek ayrıldık veda kolay değil iyi ilişkiler kurduğumuz kişiler vardı ayrılmak kolay olmadı. Alacaklarla alakalı talebimi sordular olmadığını söyledim teklif ettiler onuda kabul etmedim teklif etmeleri de zarif davranıştı teşekkür ederim. Baki olan Beşiktaştır bende  herkes gişbi gelip geçiciyim bana destek veren herkese teşekkur ederim spakülayon yapılmasını istemiyorum Beşiktaş'a benim gösterdiğim hassasiyeti herkesten bekliyorum. Takım bu sezon önemli işler yapılacaktır bundan eminim. Yalçın görevimden ayrılma sebebim değidi. Sezon içerisinde zor şartlarda çalıstık yorulduk karar bu dogrultudadır. Bazen duygusal gitgeller yaşarsınız benim çantam hep hazırdı. Şuanda çalısmak adına bir planım yok. Ligler başlıyor artık herkes kadrosunu yaptı daha sonraki sezonlarda bakıcağım. Denba Ba değerli bir oyuncudur."

FİKRET ORMAN;

Önder Özen'le öpüşerek ayrıldık. Dostluğumuz baki kalacak. Bir sene 3 ay önce başlayan birlikteliğimiz sona erdi. Oraya bir ismi atayacağız, hayat devam ediyor. Aklımda bir isim değil birçok isim var. Bu düzen değişmeyecek. Önder hocam ilk kuruluşunda bulundu, onun yapmış olduğu hizmetlere, dürüstlüğüne namuzluluğuna çok teşekkür ederiz.

Demba B akıymetli bir oyuncu görüşmeler sürüyor henüz sonuçlanmadı. Transfer yapmak kolay iş paraları öyke dağıtamayız iyi değerlendirmek zorundayız. İlgilendiğimiz oyuncular var. Takımdan gitmesini istediğim bazı oyuncular var.

İbrahim Toraman'ın takıma dönmesini çok istiyorum, Sezer Öztürk düzgün bir çocuk ama futbol oynamasını istiyorum. Kiralık olarak gidebilir. Gökhan Töre ilgili bir girişimimiz yok. Olsada şu an kamuoyuyla paylaşmam. Rakiplerimize baktığımızda kimsenin doğru dürüst transfer yapan bir takım yok. Beşiktaş iyi yolda iyi olduğumuzu herkes görecek. İki üç tane daha yabancı transfer düşünüyoruz.