‘Ortada kalmış gibiyim’ dedi ve gitti

Transferi FIFA'ya takılan Kevin Grosskreutz'un bir haftadır antrenmanlara gelmemesinin sebebi ortaya çıktı. Alman futbolcu, "Moralim bozuk, kafam karışık" diyerek izin aldı ve Almanya'ya gitti.

‘Ortada kalmış gibiyim’ dedi ve gitti
 G.SARAY’ın FIFA engeline takıldığı için oynatamadığı Kevin Grosskreutz, 1 haftadır ülkesinde ve sarı kırmızılı takım ile antrenmanlara çıkmıyor. Transferi eksik evrak-imza nedeniyle FIFA’ya takılan Alman futbolcu, 10 Eylül Perşembe günü ülkesinin yolunu tuttu. İşte Hürriyet’in ulaştığı gerçekler….

- FIFA tarafından ocak ayına kadar oynaması yasaklanan ve G.Saray’ın bu yöndeki itirazının reddedildiği Kevin Grosskreutz, geçtiğimiz hafta perşembe günü teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile görüşmek istedi.
- Yaşadığı durumun moralini bozduğunu Hamzaoğlu’na ileten Kevin Grosskreutz hocasına “Kafam karışık. Çok üzgünüm. Sahada olamayacağım gerçeği beni fazlasıyla üzüyor. Kendimi ortada kalmış hissediyorum. Sizden izin istiyorum. Verirseniz Almanya’ya gidip işlerimi de halledip dinleneceğim” dedi.

UÇAK BİLETİ ZOR BULUNDU
FUTBOLCUSUNUN içinde bulunduğu psikolojiyi gören Hamza Hamzaoğlu da 10 gün izin verdi.
- Kevin Grosskreutz hemen ilk uçak ile Almanya’ya gitmek istedi. Aynı gün için uçak bileti arandı ve ancak Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan bulundu. .
- Yola çıkarken, ‘FIFA’dan iyi bir haber gelirse hemen dönerim’ diyen Grosskreutz olumlu bir gelişme yaşanmadığı için 21 Eylül 2015 Pazartesi günü İstanbul’a dönecek. 
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayFifaGrosskreutz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.