PFDK'den Beşiktaş'a Şok Ceza!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), aralarında Beşiktaş ve Galatasaray'ın da bulunduğu çok sayıda kulübe ceza verdi.

PFDK'den Beşiktaş'a Şok Ceza!
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş, Kasımpaşa ve Antalyaspor'a tribün, Galatasaray'a ise para cezası verdi.

Kurulun bugünkü toplantısının ardından yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor'la oynanan maçta çirkin ve kötü tezahüratta bulunan batı maraton tribünündeki Beşiktaşlı taraftarların elektronik bilet kapsamındaki kartları bir maçlığına bloke edilirken, siyah-beyazlı kulübe de 150 bin lira para cezası verildi.

KASIMPAŞA'NIN SEYİRCİSİ DE CEZA ALDI

PFDK, Kasımpaşa-Antalyaspor müsabakasında çirkin ve kötü tezahüratta bulunan kale arkası kapalı tribündeki ev sahibi ekip taraftarlarının elektronik bilet kapsamındaki kartlarını bir karşılaşmalığına bloke ederken, lacivert-beyazlı kulüp ayrıca 100 bin lira para cezası aldı. Yine aynı maçta çirkin ve kötü tezahüratta bulunan konuk ekip taraftarlarının da bir sonraki misafir müsabakaya girişlerinin engellendiği bildirildi.

GALATASARAY'A PARA CEZASI

Kurul, Galatasaray'a ise Medipol Başakşehir karşılaşmasında taraftarının neden olduğu saha olayları sebebiyle 20 bin lira para cezası uyguladı.

PFDK ayrıca, PTT 1. Lig ekiplerinden Multigroup Alanyaspor'un Togolu futbolcu Jonathan Ayite'ye, rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 resmi müsabakadan men ve 6 bin 500 lira para cezası verirken, Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un oyuncusu Ömer Halis Güven'e de müsabaka hakemine yönelik saldırısı ve sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle 11 maç men ve bin 650 lira para cezası uygulandığı kaydedildi.
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayBEŞİKTAŞPFDK
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.