Resmen açıklandı! Emre yeni sezonda...

Emre Belözoğlu son kararını Fenerbahçe'ye bildirdi.

Resmen açıklandı! Emre yeni sezonda...
 Fenerbahçe Kulübü'nden 'futbolu bırak teknik heyette görev al' teklifi alan Emre Belözoğlu, kararını sarı lacivertlilere bildirdi. Milli futbolcu, kariyerine yurt dışında devam edecek.

Fenerbahçe Kulübü ile Emre Belözoğlu'nun yolları kesin olarak ayrıldı. Sözleşmesinin yenilenmemesini yenilemeyen sarı lacivertli yönetimden 'futbolu bırak teknik heyette görev al' teklifi alan milli futbolcu, bu konudaki kararını verdi. Ailesiyle görüştükten sonra futbola devam kararı alan Emre, Fenrebahçe yönetiminin teklifini nazikçe reddetti.

Menajeri Ahmet Bulut vasıtasıyla yurt dışında bir kulübe gitmek istediğini söyleyen Emre, en az 2 yıl daha futbol oynayıp daha sonra idareciliği düşünebileceğini bildirdi.

Bu arada Ahmet Bulut, Emre'nin futbol hayatını yurt dışında sürdüreceğini açıkladı.
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeEmre Belözoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.