Rhodri, Giggs'i affetti

Kardeşinin eşiyle 8 yıl birlikte olan M.United'lı efsane yıldız Ryan Giggs, Rhodri'yi arayıp özür dilediğini söyledi.

Rhodri, Giggs'i affetti
Manchester United'lı efsane futbolcu Ryan Giggs, bir dönem karısı Natasha ile birlikte olduğu için kardeşi Rhodri Giggs'ten özür diledi.

1990-2014 yılları arasında Manchester United'da forma giyip tarihi başarılara imza atan Ryan Giggs'in, kardeşi Rhodri Giggs'in karısı Natasha ile 8 yıl ilişki yaşadığı ortaya çıkınca İngiltere'de büyük olay olmuştu.

SEKS UĞRUNA AİLEMİ MAHVETTİ DEMİŞTİ
Ağabeyine son derece kızgın olan Rhodri Giggs, İngiliz basınına verdiği demeçlerde Ryan Giggs, "Seks uğruna ailemi mahvetti" açıklamasını yapmıştı.



ÖZÜR DİLEDİM AFFETTİ
İngiliz The Sun gazetesi, bu olay nedeniyle uzun yıllar konuşmayan Giggs kardeşlerin barıştığını iddia etti. Gazete, skandalın ortaya çıkmasından 4 yıl sonra Ryan Giggs'in, kardeşi Rhodri'yi arayarak özür dilediğini ve böylelikle barış sağlandığını yazdı.



Gazete, "Forgive me" yani "Beni affet" sözünü ise Giggs kardeşlerin soyadını kullanarak kelime oyunu yaptı ve "ForGiggs me" başlığını attı.

PARTİ YAPTILAR
Giggs, kendisini affeden kardeşi ve onun eşi ile birlikte barışmayı kutlayarak parti yaptıklarını söyledi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.