Rıdvan Dilmen teknik direktörlüğe yeşil ışık yaktı

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, şartların oluşması durumunda tekrar teknik direktörlüğe dönebileceğini söyledi.

Rıdvan Dilmen teknik direktörlüğe yeşil ışık yaktı
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen, moderatörlüğünü TRT spikeri Erdoğan Arıkan’ın yaptığı, konuk olarak ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen’in katıldığı ‘Tecrübe Konuşuyor’ etkinliğinde konuşan Rıdvan Dilmen, şartların oluşması durumunda tekrar yeşil sahalara teknik direktör olarak dönebileceğini açıkladı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi salonunda düzenlenen etkinliğe, Vali Amir Çiçek, Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davulcu, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Çelik, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bekir Çeker, çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.

Erdoğan Arıkan’ın, tekrar teknik direktörlüğe dönüp dönmeyeceği konusundaki sorusunu cevaplandıran Rıdvan Dilmen, şunları söyledi:

"FENERBAHÇE'DEN AYRILDIĞIMDA TAKIM NAMAĞLUPTU"
“Bugüne kadar bu konuda bir yorum yapmadım, cevap da vermedim. Fenerbahçe’den ayrıldığımda yenilgisizdi. Adanaspor ile lige çıktık, Karşıyaka ile sonuncu iken ligi altıncı bitirdik. Başarının ölçüsünü biraz değerlendirmek gerekiyor. Altay ile 11 maç üst üste kazanmamıza rağmen, malum Diyarbakır olaylarından dolayı çıkamamıştık.

Antrenörlüğümün, futbolculuğumun ve yorumculuğumun çok çok daha önünde olmasını isterim. Ama şu an Türkiye’deki futbol kulüplerinin yönetim tarzları ile onlarca antrenör arkadaşım var, ‘Aman yerinden kımıldama’ diyorlar. Ama bir gün elbette o kulvarda da kendimizi göstereceğiz. Teknik adam olarak sahalara dönmem diyemem. İyi şartlar oluşur, özellikle gençler ile birlikte çalışabileceğim üç-dört yıllık bir proje olursa dönerim."

FUTBOL FEDERASYONUNU KULÜPLER YÖNETİYOR
Rıdvan Dilmen, sporcuların neden kulüplerin yönetimlerinde yer almadığı şeklindeki soruya, “Kulüpler yeterli oyu bugün toplasa Futbol Federasyonunu düşürürler. Türkiye’de kulüpler Futbol Federasyonunu yönetiyor. Türkiye’de kulüpleri Futbol Federasyonu’nun yönettiği gün Türk futbolu kurtulur” dedi.

Etkinliğin sonunda salonda izleyici olarak bulunan ve girişte numaraları verilen öğrenciler için çekiliş gerçekleşti. Çekilişte şanslı öğrencilere hediyeler verildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.