Roman Neustadter Galatasaray'a

Galatasaray, Rusya Milli Takımı'nın EURO 2016 kadrosunda yer alan Roman Neustadter'in transferini büyük ölçüde bitirdi.

Roman Neustadter Galatasaray'a
Sarı kırmızlı kulübün 10 Haziran’da başlayacak Euro 2016 öncesi imza atırmak istediği Neustadter,İstanbul’a gelirse bunda babasının geçmişte yaşadığı bir olayın etkisi büyük olacak. Neustadter, 4 yıldır oynadığı Schalke 04’ten geçen sezon takımın başına gelen Andre Breitenreiter nedeniyle ayrılma kararı aldı. Çünkü, Breitenreiter onun babasını kovdurmuştu!

TERS DÜŞTÜ, PADERBORN’DAN GÖNDERTTİ

Neustadter’in eski bir futbolcu olan babası Peter Neustadter, Breitenreiter’ın 2013-15 arası çalıştırdığı Paderborn Kulübü’nde sportif direktördü. Ancak Breitenreiter, ters düştüğü Neustadter’in babasını kovdurdurdu. Neustadter de geçen sezonu birlikte geçirdiği Breitenreiter ile daha fazla devam etmek istemedi ve tüm ısrarlara rağmen kontrat uzatmayıp Schalke’den ayrılma kararı verdi.

İMZAYA ÇOK YAKIN

ROMAN Neustadter’in menajeri ile İstanbul’da masaya oturan Galatasaray, Euro 2016 başlamadan önce 4 yıllık imza atmak istiyor. Galatasaray Sportif AŞ yönetiminin alınmasını istediği Rus futbolcu önce 2 milyon Euro önerildi ancak daha sonra rakam 2.4 milyon Euro’ya çıkarıldı. Son dakika sürprizi olmazsa imzaların atılması bekleniyor.

NEDEN SEÇİLDİ?

8 yıllık Bundesliga tecrübesi var*Sakatlık yaşamadı*İstikarlı bir çizgisi var*En olgun döneminde bulunuyor *Ayrıca ön libero da oynayabiliyor

PUTİN, RUS VATANDAŞI YAPTI

MİLLİ takımda oynaması için Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in imzasıyla geçen ay Rus vatandaşlığına geçen Neustadter’in babası Kazak, annesi ise Alman. Babası da eski bir futbolcu ve uzun yıllar Mainz’de oynadı. Neustadter, Almanya Genç Milli Takımı’nda da oynamıştı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.