Schweinsteiger'in yasak aşkı

Bayern Münih'in dünyaca ünlü yıldızı Bastian Schweinsteiger'in kız arkadaşı Sarah Brandner'i kortların ünlü isimlerinden Ana Ivanovic ile aldatması ülke gündemine bomba gibi düştü...

Schweinsteiger'in yasak aşkı
New York moda haftası için Amerika’ya giden Bastian Schweinsteiger, Manhattan’da dünyaca ünlü tenis yıldızlarından Ana Ivanovic ile el ele görüntülendi. Bild gazetesinin ortaya çıkardığı yasak aşk hakkında sorulara cevap vermekten kaçınan Schweinsteiger, “Benim özel hayatım kimseyi ilgilendirmez” diye konuştu.

ABD Açık Tenis Turnuvası’nda ikinci turda elenen Ivanovic’in Schweinsteiger’i beklemek için ülkesine dönmediği iddia edildi. Hatırlanacağı üzere Ivanovic, ALS hastalarına destek vermek için Ice Bucket Challenge etkinliğine dahil olmuş ve Federer ile birlikte Schweinsteiger’e meydan okumuştu.
 
Yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından Schweinsteiger’ın kız arkadaşı Sarah Brandner’in vereceği tepki de merak konusu oldu. 

Bu aşk artık mazi oldu 
Uzun zamandır birlikte olan Schweinsteiger – Brandner çiftinin evlenmesine kesin gözüyle bakılıyordu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.