PEREIRA SÖYLEDİKLERİMİZİ YUTTURDU

Dilmen devre arası yaptığı açıklamada devre arasında yaptığı açıklamada, "Biz maçtan önce şımarıklık yaptık, Alper nasıl olur Nani'nin yerine demiştik. Pereira bize söylediklerimizi yutturdu. Gol attı, çalım attı, pas verdi. 2,5 yıldır büyük bir çıkış yaptı ve bugün gayet güzel bir oyun oynuyor.

Pereira'ya baktım, el hareketi yaptı, bu pozisyon çalışılmış sanırım. Beşiktaş ve Fenerbahçelilerin izlediği şu maçta Fenerbahçe'yi çok beğendim. İlk yarı 3-1 falan bitebilirdi. Beşiktaş'ı Atiba, Sosa'yı ve Oğuzhan'ı baskı altında tutan bu tempoyla basıl bitecek bilmiyorum. Ekonomik oynamıyorlar ama göreceğiz. Fenerbahçe'nin kulübesi avantajlı.

Pereira'nın Caner'e ilk yarı sonunda sana teşekkür ederim diyerek Hasan Ali Kaldırım'ı oyuna alması gerekiyor. Caner'e iki sarı kart kıyağı oldu Cüneyt Çakır'ın, Beck'i de görmedi." ifadelerini kullandı.

İşte Rıdvan Dilmen'in maç öncesi yaptığı açıklamalar;

Volkan ve Alper toplamda Nani'nin attığı golün yarısını bile atmamışlardır. Nani, Fenerbahçe'nin üçüncü golcüsü... Maçı kazansa bile bu eleştiri yapılabilir. Bir tarafta da kazanmaya gelen bir takım. Şenol Güneş kadrosunu böyle kurmuş. Maçın Fenerbahçe adına en kilit oyuncusu Caner, Beşiktaş adına ise Olcay olabilir.

Gomez geçmişindeki kalitesini burada da devam ettiriyor. Van Persie papatya durumunda 'seviyor, sevmiyor' durumunda... Volkan Şen karta zorlayabilir.