F.Bahçe'nin, şampiyonluk için Mersin'de ter döktüğü dakikalarda ortaya atılan bir iddia gündeme bomba gibi düştü: Jürgen Klopp Fenerbahçe için İstanbul'a geldi! Sezon sonu Dortmund'dan ayrılacağını açıklayan Alman teknik adamın cumartesi gecesi İstanbul'a geldiği, buradan ise F.Bahçe'nin Düzce'deki Topuk Yaylası Tesisleri'ne geçtiği iddia edildi.

EŞİ ULLA VE MENAJERİ İLE GELDİ

İddiaya göre; Dortmund'un cumartesi günü TSİ 16.30'da başlayan ve Wolfsburg'a deplasmanda 2-1 yenildiği karşılaşma sonrası operasyon başladı... Jürgen Klopp, eşi Ulla ve menajeri Marc Kosicke özel bir uçakla İstanbul'a getirildi. Büyük bir gizlilik içerisinde yürütülen operasyon kapsamında, Klopp ve yanındakiler İstanbul'a iner inmez Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'ne götürüldü.

YILDIRIM İLE GÖRÜŞTÜ İDDİASI
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Final Four 3.'lük maçını izlemeden Madrid'den dönmesi ve futbol takımını desteklemek için Mersin'e gitmemesi iddiaları güçlendirdi... Yıldırım'ın yarına kadar Topuk Yaylası Tesisleri'nde kalacağı öne sürülen Klopp ile pazarlık masasına oturduğu gelen haberler arasında.

ŞANSAL BÜYÜKA SİNYALİ VERMİŞTİ

Öte yandan Lig TV Genel Müdürü Şansal Büyüka, dün akşamki Maraton programında Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü bir teknik direktör getireceğini söyledi.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yeni teknik direktör konusunda çalışmalarda bulunduğunu dile getiren Büyüka, "Bana göre Fenerbahçe son derece önemli bir hocayı getirecek, Avrupa merkezli.

Fenerbahçe Kulübü bunu yalanlayabilir, takım şampiyonluğa gidiyor vs. Böyle bir hazırlığın olduğunu hissediyor muyum? Hissediyorum, duyuyorum, iyi yerlerden olumlu sinyaller alıyorum. Almanya'da Löw ile çok yakınlar. Löw Almanya'yı bırakıp gelmez ama Aziz Yıldırım üst düzey bir şey yapacak. Şimdi kongre var, seyircinin mutsuzluğu var, Aziz Yıldırım bir şey yapacak" ifadelerini kullandı.