Terim Beni 3 Gün Ağlattı

Milli Takım'ın unutulmaz futbolcularından Yıldıray Baştürk, EURO 2008 kadrosundan çıkarılmasının acısını hala yaşadığını söyledi.

Terim Beni 3 Gün Ağlattı
Yıldıray Baştürk, 2008'in aday kadrosuna çağrılıp, 23 kişilik kadroya dahil edilmemesiyle ilgili yaşadığı üzüntüyü anlattı: "Eğer 2008'e gitseydim hem dünya hem de Avrupa Şampiyonası'nda oynamış nadir oyunculardan biri olurdum. Şampiyonlar Ligi finali oynayan ilk Türk oyuncuydum. Bütün sezon ona hazırlandım. Eleme maçlarında da 18’deydim. Ama gidememek çok büyük hayal kırıklığı oldu.

O olaydan sonra 3 gün ağladım

2008'den sonra toparlanamadım. 2010’da da bıraktım ama 2008’de bırakmış gibi oldum. O olaydan sonra 3 gün ağladım. İşin ciddiyetini anlayasınız diye söylüyorum. Hiç beklemediğim bir durumdu. Belki ilk 11 oynamayabilirdim ama o durum çok farklıydı. 26 kişinin arasındaydım ve hazırlık maçlarında da oynadım. Hiç beklemediğim anda bu olunca bende büyük iz bıraktı. Hala rüyalarıma bile giriyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.