TFF'de Çok Tartışılacak İstifa

Pierluigi Collina için düzenlenen yemek, büyük bir tatsızlıkla sonuçlandı. Türkiye Futbol Federasyonu Hakem Direktörü Oğuz Sarvan, yemekte kendisine yapılan saygısızlık üzerine görevini bıraktı.

TFF'de Çok Tartışılacak İstifa
İlginç olay şöyle gelişti: Hakem semineri için İstanbul’a davet edilen Collina onuruna Florya’daki bir lokantada yemek düzenlendi. Bu yemeğe Yıldırım Demirören, Fatih Terim, Kuddusi Müftüoğlu ve FIFA kokartlı hakemlerin yanısıra MHK üyeleri de katıldı.

Salonun ortasında bulunan kare şeklindeki masaya Collina’yla birlikte futbolumuzun önde gelen isimleri oturdu. Fakat Oğuz Sarvan’la birlikte bazı gözlemciler ve genç hakemler, kenardaki bir masaya oturtuldu.

BARDAĞI TAŞIRAN DAMLA

Bunu gören Yıldırım Demirören, “Hocam, orada oturmanız doğru değil. Çok kenarda kaldınız. Birlikte oturmamız gerekir” diyerek Sarvan’ı kendi bulunduğu masaya çağırdı. Sarvan da kabul etti. Demirören bu nezaketi göstermesine karşın, hakem camiasındaki bazı kişiler duyarsız kalmayı tercih etti.

Ertesi gün düzenlenen seminerin ardından FIFA hakemleri ile kısa bir görüşme yapan Oğuz Sarvan, “Eski bir MHK başkanıyım. Sizler de benim kardeşimsiniz... Hepiniz dostumsunuz. Bu camiada maaşlı bir memur olarak görülmemem gerekirdi” diyerek görevini bıraktığını duyurdu.

Sarvan’ın bu istifası, “bardağı taşıran damla” olarak değerlendirildi. Mevcut MHK ile Sarvan arasındaki yetersiz iletişimin istifayı getirdiği öğrenildi. Bu istifanın özellikle Süper Lig hakemleri arasında büyük üzüntü yarattığı öğrenildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.