Trabzonspor’da Tempo Arttı

Yunus Emre SEL/HALL, () - TRABZONSPOR yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Hall kasabasında bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Günün ikinci antrenmanını takımın otelindeki kondisyon salonunda gerçekleştiren bordo-mavililer,...

Trabzonspor’da Tempo Arttı

Yunus Emre SEL/HALL, () - TRABZONSPOR yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Hall kasabasında bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Günün ikinci antrenmanını takımın otelindeki kondisyon salonunda gerçekleştiren bordo-mavililer, akşam antrenmanını ise kamp yapılan otelin sahasında değil FC Volders kulübünün antreman sahasında yaptı. Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı nedeniyle salonda çalışan Bourceanu dışındaki tüm futbolcular katıldı. Trabzonspor antrenmanda kondisyon ağırlıklı bir çalışmanın ardından minyatür kalelerde çift kale maç yaptı.

KADİR KELEŞ SAKATLANDI

Bu antrenman sırasında ayağına darbe alan Kadir Keleş çalışmayı tamamlayamadı. Kamptaki ilk sakatlığı yaşayan Kadir Keleş'in sakatlığının ciddi olmadığı belirtildi. Yaklaşık 2 saat süren antrenman sırasında Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic oyuncularını sık sık uyardı. Antrenman sonrasında çok sayıda gurbetçi taraftar futbolcularla ve Halilhodzic ile fotoğraf çekilmek için sahaya girdi. Bu sırada Boşnak teknik adam taraftarları toplayarak toplu fotoğraf çekilirken, futbolcular imza dağıttı.

HAZIRLIK MAÇI PROGRAMI DEĞİŞTİ

Trabzonspor’un Avusturya kampında yapacağı üç hazırlık maçının programı ve takımlar da değişti. Kulüpten verilen bilgiye göre Trabzonspor ilk olarak 26 Temmuz’da Avusturya 3. Lig takımlarından FC Kufstein, 30 Temmuz’da Rusya’nın Rubin Kazan ve 3 Ağustos’da Almanya’nın Schalke 04 takımlarıyla hazırlık maçı yapacak. Karşılaşmaların üçü de yerel saatle 18.00’da oynanacak.

HALİLHODZİC BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Trabzonspor’un Boşnak teknik adamı Vahid Halilhodzic, kampın 5. gününde Çarşamba günü TSİ ile 15.00’da basın toplantısı düzenleyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.