Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan mücadele Türkiye'nin 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.Türkiye'nin gollerini 26. ve 29. dakikalarda ilki penaltıdan olmak üzere Burak Yılmaz'dan geldi. 

İkinci yarıda Türkiye Serdar Aziz'in 82. dakikada attığı golle skoru 3-0'a getirdi. Golden 5 dakika sonra Mehmet Topal rakibine yaptığı faul sonucu Kazakistan penaltı kazandı. Smakov'un attığı gol maçın sonucunu belirledi.

VOLKAN DEMİREL PROTESTOLARDAN DOLAYI STADI TERK ETTİ
Türk Telekom Arena'da oynanacak Kazakistan maçı öncesi ısınmak için sahaya çıkan kaleci Volkan Demirel tribünlerin protestosuyla karşılaştı. Yuhalama ve ıslıklamaların ardından tribünle bir süre diyaloga giren Volkan, ısınmayı erken bitirdi ve soyunma odasına gitti. Yayıncı kuruluşun aktardığı bilgiye göre Volkan Demirel daha sonra TT Arena'yı terk etti. Volkan Demirel'in yerine kaleyi Volkan Babacan koruyor.

EMRE BELÖZOĞLU İLE BERABER STADA GERİ DÖNDÜ
Türkiye Futbol Federasyonu'nun aracı ile stattan ayrılan Volkan, ilk yarı devam ederken Emre Belezoğlu ile birlikte TT Arena'ya geri döndü. Emre'nin aracı ile yeniden stada gelen Volkan, soyunma odalarının bulunduğu bölgeden stada giriş yaptı.