Ünal Aysal Geri mi Dönüyor?

Galatasaray'ın eski başkanı olan Ünal Aysal, yeni seçim de başkanlığa aday olacağı ile ilgili önemli bilgiler bulunmakta ve hazırlandığı konuşuluyor.

Ünal Aysal Geri mi Dönüyor?
Alınan bilgiler doğrultusunda, Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal'ın tekrar geri döneceği gündemde olduğu öğrenildi.

300 milyon dolarla Aysal, yeniden başkan olmak istediği ve çevresine bu yönde sinyal yaktığı gelen bilgiler arasında. Zor günler geçiren Galatasaray için önemli bir gelir ile geri döneceği konuşulan Aysal tekrar Cimbomu eski günlerine döndürmeyi umuyor.

Özel bir gazetenin haberine göre şu açıklamalar ile camiayı heyecanlandırdı.

BÜTÇE 300 MİLYON DOLAR

Galatasaray’ın içini çok iyi bilen bir abimden duydum; kendisini yine çok iyi ve ‘içeriden’ bir isim aramış ve şunları söylemiş: “Ünal Aysal yine başkan olmak istiyor. Bu sefer 300 milyon dolar verecek. Ama senin de içinde bulunduğun kendisine muhalif kongre üyelerinin tavrını merak ediyor.

Bu sözlere bakılacak olursak son durumu iyi olmayan galatasaray için Aysal kolları sıvıyor. Önemli başarılara imza atmış olan ve avrupa da adını altın harfler ile yazdıran Galatasaray dan bu günlere geliş tüm camiayı üzdü. Bu haberin ardından acaba Aysal geri mi dönüyor? konuşmaları yapılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.