Fenerbahçe yıldız transferi Robin van Persie için Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda imza töreni düzenliyor.

Taraftara açık olarak gerçekleşen imza töreni sonrasında yıldız isim basın mensuplarının da sorularını yanıtlayacak. Saat 18:00'da başlayacak imza töreni öncesinde Şükrü Saracoğlu önünde taraftarlar uzun kuyruklar oluşturdu.

18:20
Van Persie ise ilk cümlelerinde şunları söyledi: 'Birez önce benim Türkçe'de öğrendiğim ilk kelimeleri duydunuz. İlk önceliklerimden biri Türkçe öğrenmek olacak. Bunun buraya adapte olmak için çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Buradaki büyük coşkuyu görüyorum ve lig şampiyonu olduğumuzda burada nasıl bir coşku olur tahmin bile edemiyorum.

Teşekkürler Fenerbahçe... Hep birlikte başaralım...'

Yıldız isim ilk cümlelerinin ardından sözleşmeyi imzaladı ve saha kenarına gelerek hem basın mensuplarına topla poz verdi hem de kenarda bulunan topları taraftarlara dağıttı. Van persie daha sonra kenarda bulunan sarı lacivertli kulübün yöneticileriyle de tek tek el sıkıştı.

Robin Van persie daha sonra oğlu Shaqueel ile karşılıklı olarak top sektirdi...

18:15
Robin van Persie yanında oğlu Shaqueel ve Sportif Direktör Terrenao ile birlikte Saracoğlu stadının çimlerine çıktı. Taraftarın büyük desteğine alkışla karşılık veren yıldız isim tören için hazırlanan platformdaki yerini aldı ve ilk olarak Türkçe, 'Merhaba Fenerbahçe, teşekkürler' dedi.

Sportif direktör Terrenao ise "Burada sizleri büyük başkanımız Aziz Yıldırım adına selamlıyorum. Takımımızın bir diğer önemli ismi Van Persie için düzenlediğimiz imza törenine hoş geldiniz. Kulübümüze bir büyük ismi daha kazandırdığımız için büyük mutluluk duyuyorum. Van Persie kadromuzu çok güçlendirecek' dedi.

18:10
Saat 18:00'da başlaması gereken imza töreni halen başlamazken stadyumda Robin van Persie için hazırlanan klibin yayınlanmaya başlamasıyla taraftarlar büyük bir coşku yaşamaya başladı.

17:45
Robin van Persie'nin imza töreni öncesi binlerce Fenerbahçeli taraftar Şükrü Saraçoğlu stadyumuna akın ederek izdiham yarattı. İmza töreninin başlamasına dakikalar kala içerde yaklaşık 7-8 bin kişi varken, stadyumun dışında da bir o kadar kişi var.