Vodafone Arena'nın açılış tarihi

Vodafone Arena'nın mimarı Bünyamin Derman; Vodafone Arena'nın son durumu hakkında açıklama yaptı.

Vodafone Arena'nın açılış tarihi
Vodafone Arena'nın Mimarı stat açılış tarihini verdi!

Derman yaptığı açıklamada;
Vodafone Arena'nın açılış tarihi hakkında açıklama yapan Mimar Derman; " Başkanımızın söylediği şekilde ligin ikinci yarısına stadımızı yetiştireceğiz. Bütün planları bunun üzerine kurduk. Dekorasyon dahil çalışıyoruz. Dün bir toplantı yaptık.  Şuanda iyi gidiyor. Fiziki bir aksilik çıkmazsa Allah'ın izni ile ligin ikinci yarısında stadı açacağız.  " dedi.

ÇATIDA SORUN YOK
Vodafone Arena Stadının çatısı hakkında açıklama yapan Derman; " Çatı ihale edildi. Orada bir sorunumuz yok. Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin statlarının dört köşesinde çelik ayaklar vardır. Bizim stadımızda kaba inşaat bitmeden çatı yapılamıyor. Bizimki hazır geliyor ve geriliyor. Sistem farklı. Ocak'ta büyük olasılık ile çatı gerilmiş olacak. " ifadelerine yer verdi. (Haber1903)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.