Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda kullandığı ifadelerle şimşekleri üzerine çeken Wesley Sneijder'e Manchester United kanca attı... İngiliz ekibinin başına geçen teknik direktör Jose Mourinho'nun, Sneijder'i de transfer listesine aldığı iddia edildi.

Portekizli çalıştırıcının, geçtiğimiz günlerde Sneijder ile bir telefon görüşmesi yaparak, "Seni tekrar takımımda görmek isterim" dediği belirtiliyor. Wesley'in de son yaşanan röportaj krizinin ardından bu teklife sıcak baktığı gelen haberler arasında...

Mata'nın yerine düşünüyor

Mourinho'nun Sneijder'in hem tecrübesiyle, hem de üstün yetenekleriyle yeniden eski günlerine dönmek isteyen Manchester United'a katkı sağlayacağını düşündüğü belirtiliyor. İkili İnter'de birlikte çalıştıkları 2009-10 sezonunda Serie A, İtalya Kupası ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanarak muhteşem bir başarıya imza atmıştı.

Mourinho, Chelsea'nin başında olduğu dönemde de Sneijder'i istemiş, ancak transfer gerçekleşmemişti. Portekizli çalıştırıcının, Juan Mata'yı takımdan göndermeyi planladığı, bu futbolcunun yerine tecrübeli bir oyun kurucu aradığı kaydedildi. Wesley Sneijder'in sözleşmesinde 7.5 milyon euro'luk serbest kalma maddesinin yer almasının United'in transferde elini güçlendirdiği de vurgulandı.