Yeni Sezondaki kanalları

SÜPER Lig’in başlamasına az bir süre kala televizyonlarda da yeni döneme hazırlıklar son hızıyla devam ediyor.

Yeni Sezondaki kanalları

Sporun kalbi burada atacak. Bu sezon hangi kanalda hangi programları izleyeceğiz bir göz atalım.

NTV-NTVSPOR: Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay’ın yer aldığı “Yüzde yüz futbol” direkten döndü dersek yanılmış olmayız. Dilmen, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir kararla ayrılık sinyali vermişti. Ama kriz atlatıldı ve Dilmen yola devam kararı verdi.

TELEGOL: Serhat Ulueren’in modaratörlüğünde Ziya Şengül, Kaya Çilingiroğlu, Gökmen Özdenak ve Erman Toroğlu’dan oluşan Telegol ekibi şu ana kadar 3 kanalla görüştü. Sky 360 ile masadalar. Şu ana kadar kesin bir anlaşma sağlanmadı. Erman Toroğlu ekipten ayrı kendi pazarlığını kendisi yapıyor.

MARATON: Şansal Büyüka’nın hazırlayıp sunduğu programda Alman hakem Marcus Merk’in görevine son verildi. Yeni dönemde hakem değerlendirilmesi yapılmayacak. Tümer Metin ile yola devam edilecek ama çok önemli bir ismin programa katılması bekleniyor. Favori isim Mustafa Denizli.

STADYUM: TRT1’in lokomotif programı için de isimler henüz netleşmiş değil. Ama 2 önemli teknik direktör gündemde. Bu isimlerden birinin ünlü bir teknik direktör olduğu konuşuluyor. 

BEYAZ TV: Ertem Şener’in sunduğu programda Sinan Engin, Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı’ya yorumcu olarak Fenerbahçeli eski futbol Abdülkerim Durmaz katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.