Yılmaz Vural'ın yeni takımı...

PTT 1. Lig'de zirveye oynayan Osmanlıspor teknik direktörü Osman Özköylü görevinden istifa etti.

Yılmaz Vural'ın yeni takımı...
Başkent ekibi teknik direktör Osman Özköylü'yle yollarını ayırdı. Son alınan Adanaspor beraberliğinin ardından yönetimle bir araya gelen ve istifasını sunan tecrübeli hocanın talebini değerlendiren yönetim ayrılık kararı aldı.

Özköylü'yle kulüp arasındaki iplerin kopmasında Kayseri deplasmanında gazetecilerle yaşadığı tartışmanın da etkili olduğu belirtiliyor.

ÖZKÖYLÜ'DEN AYRILIK AÇIKLAMASI
Başkent ekibinin kendisiyle yollarını ayırmasının ardından kulüpten ayrılan Özköylü, "Burada olduğum sürede bana inanan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Özköylü, yaptığı açıklamada, "Ben buradan helalleşerek ayrılıyorum. Saygı çerçevesinde vedalaştık. Ayrıldım ama Osmanlıspor'un başarısı için her zaman dua edeceğim. Ben şampiyon geldim ve bıraktığım takımın durumu ortada. Başım dik ayrılıyorum. Takımı bu durumda bırakmanın huzuru ve mutluluğu içerisinde ayrılıyorum. Türkiye'de başarılı olmanın ödülü bu olsa gerek" diye konuştu.

Öte yandan Osman Özköylü'yü bazı futbolcuların istemediği ve yönetime şikayet ettiği öğrenildi. Kayserispor maçından sonra oynanan Samsunspor ve Adanaspor karşılaşmalarındaki bazı futbolcuların tavırları nedeniyle yönetim, Özköylü ile yollarını ayırma kararı aldı. Yönetim, bu sabah yapılması gereken idmanı da iptal ederek Özköylü'yü görüşmeye çağırdı. Yapılan toplantının ardından taraflar karşılıklı anlaşarak vedalaştı.

YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ YILMAZ VURAL OLDU
Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural'ın yeni takımı belli oldu. Vural, Osman Özköylü'nün istifasının ardından Osmanlıspor teknik direktörlüğüne getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.