Zekeriya Alp istifa etti

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Zekeriya Alp istifa etti
Her hafta Salı günü düzenlediği basın toplantısıyla hakem kararlarını basın mensuplarının karşısında değerlendiren Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, bu haftaki toplantıda görevi bıraktığını açıkladı.Gaziantepspor-Beşiktaş maçının ardından kırmızı-siyahlı kulübün başkanı İbrahim Kızıl'ın kendisine yönelik sert eleştirilerini barkovizyondan izleten Zekeriya Alp, daha sonra sinirli bir şekilde görevi bıraktığını duyurdu.

Zekeriya Alp, istifa kararını açıklamasının ardından "Haddini bilmeyenlerin çoğaldığını görüyorum. Atıp tutmakla bu işler olmaz. Buyrun ben de bırakıyorum. Geçmişimi istiyorlar ama geçmiş bir daha gelmeyecek. Artık MHK'de bu tip işlerden insanları uzaklaştırmak için 3 yıldır arkadaşlarımla çalışıyorduk.

İnsanlar sadece 1 takdir bekliyor. Türk sporunda her kademede görev aldım. Sen bana nasıl şüpheli dersin? Önce kendine bak sen! Bu istifa bir birikim. Kıvılcım bu nokytaya geldi. Çok düşündüm, kimsenin haberi yoktu. Yıldırım Demirören'in de haberi yok. Kolay kolay pes etmem ama bu tip durumlarda ne yapılması gerekiyorsa onun yapılması lazımdı" dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.