Bana değil Arınç'a nasip oldu

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında 4 yıllık milletvekilliği boyunca Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığıyla ilgili 100'ü aşkın soru önergesi verdiğini söyledi.

Bana değil Arınç'a nasip oldu
Önergelerine sessiz kalanların, bugün kendi istikballeri için kirli çamaşırları ortaya dökmeye başladığını söyleyen Nazlıaka, Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkındaki iddialarda yeni bir şey olmadığını dile getirdi. Nazlıaka, şu değerlendirmelerde bulundu: "Onunla ilgili dile getirilecek 100 değil, 1 milyon 100 konu bulunmakta. Yolsuzluk Gökçek'in fıtratında var.

Yeni olan şey Arınç'ın söylediklerinin içerikleri değildir. Yeni olan bir hükümet yetkilisinin bu konuları dile getirmesidir. Bugüne kadar Gökçek'in suçlarını saklayanlar, pazarlık konusu yapanlar, bugün birden bire eteklerindeki taşları dökmeye başladılar. Gökçek'in suçlarının bugüne kadar üstünü örtenler de aslında bu suçların birer ortağıdır."

"Türkiye ya ondan kurtulacak ya benden"
Gökçek ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç hakkında karşılıklı açıklamalarının ardından yapılan suç duyurularını hatırlatan Nazlıaka, bu soruşturmaların biran evvel sonuçlanmasının beklediklerini, gerçeklerin er yada geç ortaya çıkacağını kaydetti. Nazlıaka, "Bir Roma atasözü 'kurt kulaklarından yakalanır' der. Gökçek'i kulaklarından yakaladım ama o kulakları kopartmak Bülent Arınç'a nasip oldu. Ankara'yı derebeylik sistemi ile yöneten bu kişi ve zihniyetin hak ettiği cezayı alacağını umuyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.