Lig TV canlı yayınında son derece moralsiz ve üzgün olduğu görülen Bilic, gelecek sezon siyah beyazlı takımda devam etme ihtimalinin kalmadığını söyledi.

"Türkiye’de futbolun nasıl yürüdüğünü biliyorum. Gelecek sezon Beşiktaş'ı çalıştırmak için bana şans verileceğini sanmıyorum" diyen Bilic, "İstifayı düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine, "İstifa ile ilgili kameraların karşısında konuşacak değilim. Profesyonel bir iş yapıyorum ve bunu kulüple oturup konuşacağız" dedi.

"HİÇBİR KULÜPLE GÖRÜŞMEDİM"

İngiltere'den bir kulüple transfer görüşmesi yaptığı iddiasını yalanlayan Bilic, şunları söyledi:

"Bunu defalarca söyledim. Hiçbir kulüple görüşmedim. Hiçbir kulübe imza atmadım. Bu soru bana 1 hafta önce sorulduğunda da 6 ay önce sorulduğun da da aynı cevabı verdim. Tüm konsantrasyonum Beşiktaş'ın menfaati için çalışmak üzerineydi. Tüm konuşulanlar asılsız. Hepsi dedikodu. Söylendiği gibi ayrılmak aklımda yoktu ancak şimdi bu gerçek olur mu bilemiyorum. Yönetimle oturup konuşacağız. Tüm bu durumun sorumluluğu üzerime alıyorum. Neler olur bilemiyorum. Bu durum benim elimde değil ama Türkiye'de futbolda işlerin nasıl yürüdüğünü gayet iyi biliyorum."

"SON 10 GÜNE KADAR HER ŞEY ÇOK İYİYDİ"

Slaven Bilic, "Sezonun değerlendirmesini yapar mısınız?" sorusu üzerine de şu değerlendirmeyi yaptı:
"Gayet iyi bir sezon geçiriyorduk son 10 güne kadar. Son günlerde yaşadığımız kayıplar canımızı yaktı. Bugün fırsatlar yakaladık. Golü atsak maç farklı bir yere gidebilirdi. Başaramadık. Hayal kırıklığı yaşıyorum. Taraftarlar ve oyuncular için üzgünüm."