‘Deniz getiren’ işadamı vekil adayı

30 Mart’taki yerel seçimlerde AK Parti’den büyükşehir belediye başkan aday adayı olan ve "Belediye Başkanı olursam Denizli’ye deniz getireceğim" vaadinde bulunan Mehmet Uğur Tatar, bu defa AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

‘Deniz getiren’ işadamı vekil adayı
Geçtiğimiz yerel seçimlerde verdiği vaatlerle ve çılgın projeleriyle gündeme gelen işadamı Mehmet Uğur Tatar, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler öncesi Ak Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Son yerel seçimlerde AK Parti’den Denizli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Tatar,  "2004 yılı yerel seçimlerinde bağımsız belediye başkan adayı oldum, kazanamadım. 2011 milletvekili seçimlerinde Has Parti’den birinci sıra milletvekili adayı oldum, meclise gitmek kısmet olmadı. 2014 yerel seçimlerinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı oldum, aday olmak kısmet olmadı. Şimdi de milletvekili aday adayıyım. Denizli’ ye, vatanımıza, milletimize olan hizmet tutkusu içimde bir volkan gibi kaynarken kenarda durmak bana yakışmazdı. Halka hizmetin Hakk’a hizmet olgusundan yola çıkarak AK Parti’den aday adayı oldum" dedi.

Tatar, son yerel seçimlerde büyükşehir belediye başkanlığı için aday adayı olup, "Denizli sanayi ve ihracat kenti. İhracat ürünlerini limana ulaştırmak maliyetli. Bu nedenle Denizli’ye deniz getirip, liman yaptıracağım" vaadinde bulunmuştu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.