Erkeklerden etekli eylem

Özgecan Arslan’ın öldürülmesine ve kadına şiddete tepki gösteren bir grup erkek Taksim'de etekli eylem yaptı.

Erkeklerden etekli eylem

Taksim Tünel Meydanı’nda toplanan bir grup etekli erkekler ve kadınlar, "Kadına uzanan eller kırılsın", "Erkek vuruyor, devlet susuyor" şeklinde slogan attı. Etekli erkekler birinin 3 kızıyla birlikte geldiği dikkat çekti. Bir erkeğin ise eteğinin altında bulunan pantolonunun çıkarması eyleme katılanlardan alkış aldı. Grup daha sonra slogan atarak ve ıslık çalarak Galatasaray Lisesi önüne geldi.

Galatasaray Lisesi önünde toplanan başka bir etekli erkeklerin bulunduğu grup Da sloganlar atarak Özgecan Arslan’ın öldürülmesine tepki gösterdi.  Grupta oyuncu Serpil Çakmaklı ve Ali Erkazan da yer aldı. Erkazan’ın etek giydiği görüldü. Bir erkeğin ise eteği başından giymeye çalışması dikkat çekti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.