Galatasaray'a bir kötü haber daha!

Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Hakan Balta'nın sol ayağının yumuşak dokusunda ve kemiğinde ezilme tespit edildi. Milli futbolcu en az 15 gün yok.

Galatasaray'a bir kötü haber daha!
Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynadığı derbi maçın ilk yarısında geçirdiği sakatlık sonrası oyundan çıkmak zorunda kalan Hakan Balta'nın durumu belli oldu.

Sarı kırmızılı kulübün sağlık heyetinden yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Hakan Balta'nın yapılan tetkik sonuçlarında sol ayak yumuşak dokusu ve kemiğinde ezilme tespit edilmiştir" denildi.

Tecrübeli oyuncu, 15 gün süreyle tedavi görecek. Cezası nedeniyle bu haftaki Başakşehirspor maçında oynaması zaten mümkün olmayan Hakan'ın, gelecek hafta Kasımpaşa ile yapılacak karşılaşmada da forma giymesi çok zor görünüyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.