Kadıköy’de patlama: Araçlar ve iş yerleri zarar gördü

Kadıköy'de, Eğitim Mahallesi'ndeki Telekom Trafosu'nda henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle çevrede bulunan park halindeki 2 araç zarar gördü; bazı ev ve işyerlerinin de camları kırıldı.

Kadıköy’de patlama: Araçlar ve iş yerleri zarar gördü
Olay, Hakkı Manço Sokak üzerinde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Türk Telekom'a ait trafo kutusunda henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama oldu. Patlama sonrası, park halindeki 2 araç zarar gördü; çevredeki bazı ev ve işyerlerinin camları kırıldı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Çevre güvenliği alındıktan sonra, itfaiye ekipleri araştırma yaptı. Ancak olay sırasında yangın meydana gelmediği görüldü.

"BOMBA ZANNETTİK"

Görgü tanıkları, şiddetli bir patlama sesi duyduklarını, patlamayı bomba zannettiklerini ve daha sonra da camların kırıldığını söylediler. Türk Telekom'un kutusunun patladığını anlatan vatandaşlar, patlamanın sebebini bilmediklerini dile getirdiler.

Daha sonra olay yerine gelen Türk Telekom yetkilileri, olayın Telekom'a ait olan trafodan değil, sokak altında meydana gelen gaz sıkışmasından kaynaklandığını iddia etti.

Olay yerine gelen Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Çetinkaya ise, tedbir amaçlı olarak doğalgaz yetkililerinin olay yerine çağrıldığını belirterek, "Şirkette biz de ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyoruz. İtfaiyenin raporunda ne var bilmiyorum. Her ihtimale karşı İGDAŞ'ı da çağırdık. Onlar da bir inceleme yapsın" dedi.

Polis de patlamanın nedenini araştırıyor. Olayın gaz sıkışması olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.