MHP'den, Hülya Avşar'ın bir filmde idam edilen ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu'nun annesini oynamasına gelen tepkiye, Avşar'dan sert bir karşılık geldi. 
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, oyuncu Hülya Avşar'ın askeri darbe döneminde idam edilen ülkücü Mustsafa Pehlivanoğlu'nun bir filmde annesini oynamasına verdiği tepkiye, Avşar çok sert bir cevap verdi.

"KENDİ ÇOCUĞUNA ANNE OLMAKTAN UZAK"

Ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu'nun hayatının anlatıldığı 'Veda Mektubu-Ankara Yazı' filminde rol alacak olmasına MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman tepki göstermiş; "Kendi çocuğuna anne olmaktan uzak bir tipi de şehidimizin annesi rolünde oynatma hadsizliğine soyunan bu kanal bilmelidir ki, şehitlerimizin istismar malzemesi yapılmasına asla müsaade etmeyeceğiz" demişti.

"SANA NE LAN"

Hürriyet'e konuşan Hülya Avşar, Büyükataman'a sert bir cevap verdi:

"Velev ki Kürdüm...

Sana ne lan, seni araştırırsak neler çıkar kimbilir dibinden, ondan da banane. Bana Ello kızı Malakan diyerek bölücülük yapan, sanatımla kişiliğimi karıştıran, fikirlerime saygı duymayarak demokrasiye, özgürlüğe karşı olduğunu gösteren sen kimsen, ben bu filmde oynayacağım, sizde gelin engelleyin."