Şenol Güneş: Beşiktaş taraftarı bizi alkışlamalı

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşmayla ilgili konuştu.

Şenol Güneş: Beşiktaş taraftarı bizi alkışlamalı
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, pazar günü oynayacakları Beşiktaş maçını değerlendirirken, iyi bir futbol oynayıp Beşiktaş taraftarının kendilerini alkışlamalarını belirtti.

"BEŞİKTAŞ TARAFTARI BİZİ ALKIŞLAMALI"
Sorulara cevap veren Şenol Güneş, lig lideriyle oynayacaklarını, Beşiktaş'ın son 2 yılda gerek yönetim, gerekse futbol anlayışıyla iyi yere geldiğini anlatırken de şunları söyledi: "En az hatayı yapan takım. Futbol adına renkli takım. Fenerbahçe ve Galatasaray’a oranla tecrübesiz görüntüsü var. Ama renkli bir takım.

Biz daha tecrübesiz takımız. İki takımda ofansif futbol oynuyor. Onlar daha sabırlı, biz ise sabırsızız. Görevimiz iyi futbol oynamak. Seyircimiz olmayacak. Beşiktaş taraftarı bizi alkışlamalı. Futbolda hücum kadar savunmada var. Gol işin rengi. Sadece hücum değil, savunma da yapacağız. Volkan’ın olmaması için bizim için kayıp. 11 kişi ile sahaya çıkıyoruz. Çıkan en iyi onbir en iyisidir."

"KAZANAN OLMAK İSTİYORUZ"
Pazar günkü maçta bir kazanan bir de kaybedenin olacağına dikkat çeken Şenol Güneş, şöyle devam etti: "Biz kazanan takım olmak istiyoruz. Beşiktaş, yöneticisi, futbolcusu, teknik kadrosu ve taraftarı ile büyük bir camia. Biz de öyleyiz. Rakibimizden oyun olarak aşağıda değiliz. Maç günü Olimpiyat Stadı'nda saha ve tribün şartları nasıl olacak bilemiyorum. Beşiktaş'ın bizim maçtan sonra UEFA Kupası’nda önemli maçı var. Hem Beşiktaş'a hem de Trabzonspor'a UEFA maçlarında başarı diliyorum."

Beşiktaş'tan sonra ligde Çaykur Rizespor, Mersin İdmanyurdu'ndan başka Ziraat Türkiye Kupası'nda üst üste 6 maç oynayacaklarını ifade eden Şenol Güneş, "Bu mücadelelerde iyi sonuçlar almak istiyoruz. Futbolumuzu daha yukarı çıkarmak hedefindeyiz" diye konuştu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.