Sevilla açıkladı: Beşiktaş'la kıran kırana pazarlıktayız

İSPANYA La Liga takımlarından Sevilla, Beşiktaş ile Evgen Konoplyanka'nın transferi konusunda kıran kırana pazarlık içine girdiğini açıkladı.

Sevilla açıkladı: Beşiktaş'la kıran kırana pazarlıktayız
 
Sevilla Kulübü Sportif Direktörü Monchi yeni transferleri Kakuta'nın tanıtımında yaptığı açıklamada Ukranyalı yıldıza imza attırmaya çok yakın olduğunu söyledi. Konoplyanka için Beşiktaş'ın kendilerinden daha fazla ücret teklif ettiğini kabul eden Sevilla Kulübü Sportif Direktörü Monchi, "Türkler para, biz ise sportif başarı sunduk. Beşiktaş'a giderse daha fazla para kazanacağı aşikar, ancak bizde bu futbolcuya La Liga'nın kalitesini ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımda oynamanın şansını tanıyacağız. Son karar futbolcunundur" dedi.

Evgen Konoplyanka'yı sonsuza dek bekleyemeyecekleri uyarısı da yapan Monchi, "Karşımızda kaliteli bir futbolcu var ve ilgimiz ortada. Kızıp gitmeye de gerek yok. Yavaş yavaş bu transferi sonlandıracağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

Dnipro ile sözleşmesi bu sezon sona eren ve serbest kalan 25 yaşındaki yıldız oyuncu, 42 maçta forma giymiş ve 8 gol kaydetmişti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.