Girne’de yeni döneme ilişkin bir sunum gerçekleştiren Genel Müdür Kaan Terzioğlu, 4.5G’ye geçişte hiç kimseden ilave bedel ya da cayma bedeli talep edilmeyeceğini açıkladı. Turkcell müşterilerinin fatura şoku yaşamayacağı ve bozulan telefonların yerine ikame telefon tahsis edilmesine kadar pek çok konunun taahhüt altına alındığını bildiren Terzioğlu, “Müşterimizi kral ilan ederek, onları mutlu etmek için tüm imkanları seferber edeceğiz” dedi.

10 MADDELİK MANİFESTO

Terzioğlu, yeni dönemde Turkcell’in müşteriye olan bağlılığını 10 maddelik manifesto ile kayıt altına aldıklarını söyledi. Terzioğlu, “Müşterilerimize ‘Hızım arttı, kotam bitecek’ sıkıntısı yaşatmak istemiyoruz. 4.5G’ye geçen müşterilerimizin kotalarını ilk 3 ay boyunca ikiye katlayacağız, 3 ayın sonunda da fiyat artışı olmaksızın daha yüksek kotalı tarifelerden yararlanabilecekleri sürpriz tekliflerimiz olacak” dedi.

Turkcell olarak müşteriden sorumlu bir CEO kadrosu oluşturduklarını da kaydeden Terzioğlu, şu bilgileri verdi: “Kullanılmayan paket ve servis ücretlerini geri ödeyeceğiz. Örneğin paketinden kalan kullanım hakkını devredeceğiz.

Cihazları bozulduğunda tamir edilene kadar ikame cihazla onları bağlantısız bırakmayacağız. 4.5G’ye geçen hiçbir müşterimizden 1 TL dahi ekstra bedel talep etmeyeceğiz, faturalarda sürpriz yaşatmayacağız.

Dünyanın en hızlısı

ÇOK kısa bir süre önce Türkiye’nin 5 ilinde aynı anda 4.5G hız testleri yaptıklarını anlatan Terzioğlu,şöyle devam etti: “Gerçek şebekeden cep telefonlarıyla yaptığımız bu testlerde tüm illerdeki hız 300 Mbps’in üzerinde çıktı. Bazı illerde de 400 Mbps sınırına dayandık.

Bu veriler de ‘Dünyanın en hızlı 4.5G hizmetini sunacağız’ iddiamızı destekliyor. 2018’in sonunda 1600 Mbps hızları göstermeye başlayacağız. 4.5G’de yüksek hızları cihazların desteklemesi gerekiyor. Turkcell, ticari olarak piyasada satılan cihazlarda hem Türkiye’nin hem de dünyanın en yüksek hızını vermeye devam edecek” diye konuştu.

Yatırımın yüzde 45’ini Turkcell tek başına yaptı

2015 yılı son çeyreğinde ülke olarak 4.5G’ye toplamda 13,1 milyar liraya yakın yatırım yapıldığını ve bu yatırımın yaklaşık yüzde 45’ini tek başına Turkcell’in gerçekleştirdiğini anlatan Terzioğlu, “En yüksek yatırımı yine Turkcell yapacak. 2018 yılına kadar 18 milyar TL daha yatırım yapmayı öngörüyoruz. Bu yatırım yaklaşık sektöre 175 bin kişiye istihdam sağlayacak.

İşte o vaatler

1. 4.5G tarifelerine geçişte cayma bedeli yok. Müşterilerimiz 4.5G tarifelerine geçerken ya da 4.5G tarifeleri arasında değişiklik yapmak istediklerinde cayma bedeli ödemez.

2. İnternet kotam yetti mi endişesini bitiriyoruz. Hem bol internetli tarifeler veriyoruz hem de herkesin kotasını ikiye katlıyoruz.

3. Müşterilerimizin yurt dışındayken de evlerinde gibi hissetmelerini sağlarız. 4.5G tarifelerindeki müşterilerimizin paketleri yurt dışında da aynen geçerlidir. Yurtdışına çıkan müşterilerimiz beklemediği bir fatura ile karşılaşmaz.

4. Akıllı fatura özellikli tarifelerimiz ve fatura danışmanlarımız sayesinde müşterilerimizi beklenmedik fatura ile karşılaştırmayız. Bir müşterimizin faturasında olağandışı bir yükselme olursa, önceden haber verir, müşterimizin lehine daha uygun tarifeyi öneririz.

5. Evde ya da iş yerinde internetiniz bağlanana kadar mobil internet ile destekler, sizi internetsiz bırakmayız.

6. Akıllı telefonunuz bozulduğunda, hızla yedek telefon sağlar, sizi yarı yolda bırakmayız.

7. Turkcell Finansman’ın sunduğu yepyeni esnek ödeme seçenekleri ile istediğiniz cihaza ulaşmanızı sağlarız.

8. Ürün ve hizmetlerimizle sadece Turkcell abonelerinin değil, tüm Türkiye’nin hizmetindeyiz.

9. 65 yaş üzeri ve engelli müşterilerimizi yormaz, evlerinde hizmet veririz.

10. Olağanüstü durumlarda müşterilerimizin finansal yükümlülüklerini askıya alıp, her birini tek tek bilgilendiririz.

Yurtdışında da geçerli olacak

Turkcell’in yurt dışına seyahat eden müşterilerine de özel bir teklif hazırladığını açıklayan Terzioğlu, abonelerin günde sadece 9.90 TL’ye yurt içi tarifelerini yurt dışında da aynen kullanabileceklerini söyledi. Whats app benzeri BİP uygulaması ile de ücretsiz konuşma imkanı sağlanacağını dile getirdi.
Editör: TE Bilisim