4.5g'ye Geçişte Banka Şifresine Dikkat

4.5G'ye sadece sayılı günler kaldı; uyumlu olmayan SIM kartlar da haliyle bir bir değiştiriliyor. Ancak SIM kartı değişikliği ile birlikte bankalardan gelen tek kullanımlık şifreler de kesintiye uğruyor.

4.5g'ye Geçişte Banka Şifresine Dikkat
1 Nisan itibarıyla 4.5G hayatımıza giriyor. SIM kartı uyumlu olanların herhangi bir işlem yapmasına gerek kalmaksızın 4.5G'yi kullanabilmesi mümkün olacak; ancak SIM kartı eski ve dolayısıyla uyumsuz olanların bugünden kartını değiştirmesinde sonsuz fayda var.

 

TEK KULLANIMLIK ŞİFRE SIKINTISI YAŞAMAYIN

Ancak SIM kartı değişikliği beraberinde ufak bir sorunu da getirecek. SIM kart değişikliği ne şekilde yapılırsa yapılsın kullanıcılar tek kullanımlık şifreyi bankalardan alamayacak; zira bu değişiklikte birlikte bankalardan size tek kullanımlık şifrenin tarafınıza gönderilmediği konusunda uyarıda bulunan bir mesaj gelecek.

Bu mesajı gördüyseniz yapmanız gereken tek şey ya bankaya doğrudan gidip ilgili evraklara imza atmak ya da telefon üzerinden bankanızı arayarak sorunu çözmek.



Bankanızdan gelen bu tip bir SMS, SIM kartı değişiminden dolayı tek kullanımlık şifreyi alamayacağınızı gösteriyor


Anahtar Kelimeler:
TelefonSim Kart4.5G
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.