Bilgisayar Başına Geçin! Bakın Ne Geliyor?

Çok yakında PS4 oyunları PC ve Mac’lerde de oynanabilecek.

Bilgisayar Başına Geçin! Bakın Ne Geliyor?
PS4 Remote Play, sonunda Windows PC ve Mac bilgisayarlar için de geliyor. 3.50 güncellemesiyle gelecek olan bu özellik ile PC ve Mac üzerinden PS4 oyunları oynanabilecek.

Sony, PS4'e 3.50 beta programıyla hem sosyal hem de yeni bazı sistem özellikler kazandırmış durumda. Öncelikle ‘sosyal’ tabanlı gelen yeniliklere bir bakalım:

Online Arkadaş Bildirimi: Gelecek olan yeni güncelleme, arkadaşınızın o an online olup olmadığını öğrenmenizi sağlayacak.

Offline Görünme: Bazen bir oyun oynarken ya da film izlerken arkadaşlarınız tarafından rahatsız edilmek istemeyebilirsiniz. Webtekno'nun haberine göre yeni güncelleme, sizin gizli olarak offline görünmenizi sağlayacak.

Oyuncuların Oyunları Zamanlaması: Artık oyuncular, istedikleri bir oyun oturumunu geleceğe zamanlayıp o zaman geldiğinde eş zamanlı olarak oynayabilecekler.

Birlikte Oynamak: Bu özellik, oyun oynadığınız sırada istediğiniz bir arkadaşınızı oyuna dahil etmenizi kolaylaştıracak.

Gelen sistem özelliklerinden de bahsedecek olursak:

PC ve Mac İçin Remote Play Desteği: Artık oyuncular, PS4 Remote Play’i Windows PC ve Mac’ler üzerinden kullanabilecekler. Şu an için bu özellik test edilecek durumda değil, fakat yakın bir zamanda karşınıza çıkacak.

Dailymotion: Bu özellik, oyunlarınızı online olarak Dailymotion üzerinden görüntüleyebilmenizi sağlayacak.



Anahtar Kelimeler:
OyunPs4SonyPlaystation 4
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.