Google kendi telefonunu üretti

Google'ın merakla beklenen akıllı telefonları Pixel ve Pixel XL resmen tanıtıldı.

Google kendi telefonunu üretti
Pixel ailesi, Google'ın ilk akıllı telefonu olma özelliği taşıyor. Özgün tasarıma sahip telefonlar, teknik özellikleriyle Samsung ve Apple'a kafa tutacak gibi görünüyor.

Üretimi HTC tarafından yapılacak olan telefon bütünüyle Google tarafından tasarlandı. 

Telefonun en büyük özelliği Google Asistan ile bütünleşik olarak üretilmiş olması. Telefon basit ve akıllı olarak tasarlandı. Aşağıdan yukarı çektiğinizde uygulama menüsü geliyor. Böylece menü anlayışı baştan tasarlanmış. Ana menü tuşuna basıldığında Google Assistant devreye giriyor. İstenildiğinde eski fotoğraflar gösteriliyor, mesaj atılabiliyor, müzik çalınabiliyor. Google Asistan'ın sınırları yok. İstenilen soruları sorabiliyorsunuz. İstenildiğinde rezervasyon bile yapabiliyor.



Pixel telefonların kamerası da bir hayli iddialı. DxoMark tarafından üretilen kamera, 89 puan alarak rakiplerinden sıyrılmayı başarıyor. Google'ın iddiasına göre Pixel'in kamerası gelmiş geçmiş en iyi kamera deneyimini sunan akıllı telefon kamerası. Smartburst özelliği ve HDR+ ile çok daha kaliteli ve canlı görüntüler sunuyor. Ayrıca kamera lensinin çıkıntılı olmaması da dikkat çekiyor. Video kaydı yaparken optik görüntü sabitleyici sayesinde düzgün video kaydı yapabiliyor.

Pixel telefonlar ayrıca Google Fotoğraflar ile birlikte geliyor. Böylece telefonla çekilen tüm fotoğraflar ve videolar, orijinal görüntü kalitesinde burada saklanabiliyor. Böylece telefonda büyük bir yer kaplayan fotoğraf ve videolar, burada depolandığı için sorun olmaktan çıkıyor. Bu hizmet Google tarafından ücretsiz ve sınırsız olarak sunuluyor. 
Anahtar Kelimeler:
GoogleTANITIMPixelPixel XL
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.