Kamera

P9, daha aydınlık ve detaylı çekimler yapabilen çift kamerası ile düşük ışık koşullarında da son derece iddialı. P9 ile çekilen her kare, Leica’nın yüksek duyarlılığa sahip ve zamanın ötesindeki karakteristiğini vurgularken, Leica’nın Standart, Canlı Renk ve Yumuşak Renk çekim modu seçenekleri ile görsellerdeki profesyonel dokunuşu bir adım ileri taşınıyor.



P9’un hassas kamera parametre kalibrasyonu ile her çekim modu Leica’nın kendine özgü sonuçlarının farklı bir yansıması haline geliyor. P9 kullanıcıları, monokrom modu seçerlerse cihazlarını gerçek bir monokrom kamera gibi kullanarak, “gerçek” siyah – beyaz kareler elde edebiliyor.

Güç ve Performans

Huawei P9, bugünün akıllı telefon kullanıcılarının markadan yana değişmez beklentileri olan; güç, bağlantı ve hız ögelerinden taviz vermiyor. P9, 5,2 inç 1080p ekranıyla, gücünü yeni Kirin 955 2,5GHz 64-bit ARM-tabanlı işlemciden alıyor ve performans konusundaki iddiasını sürdürüyor. P9’un 3.000 mAh yüksek yoğunluklu bataryası ise kullanıcılara üstün kullanım, konuşma ve bekleme süreleri vaat ediyor.



VIP Ekran Garantisi


Huawei P9 sahipleri aynı zamanda ürünle ilgili önemli bir garanti avantajına da sahip olacak. Huawei VIP Hizmet kapsamındaki P9, satış tarihinden itibaren üç ay içerisinde oluşabilecek ekran hasarları ilk seferinde Huawei garantisi altında olacak ve hasarlı ekran değiştirilecek.

Huawei P9'un Fiyatı

Haziran ayı içinde Türkiye’de kullanıcılarla buluşması planlanan Huawei P9'un fiyat etiketi ise 2.399 TL.