Instagram'da Büyük Yenilik

Facebook şirketinin sahip olduğu fotoğraf paylaşımı uygulaması Instagram’ın logosu değişti. iOS ve Android platformlarında aldığı güncelleme ile yeni arayüzüne kavuştu.

Instagram'da Büyük Yenilik

En Güzel Sinema Filmleri Bu Sitede!

Boş zamanların en güzel akivitelerinden birisi de film izlemektir. Vizyona girmiş ya da daha önceden gösterimde olan filmleri geriye dönük film izle arşivlerinden faydalanarak izleyebilirsiniz. Herhangi bir sebeple izleyemediğiniz sinema filmlerinden tutun da Yeşilçam filmlerine kadar her filmi HD kalitesi ile siteden izleyebilirsiniz. Ekran çözünürlüğünüzü bilgisayarınıza göre ayarlayıp yüksek çözünürlükte sinema kalitesinde film izleyerek boş zamanlarınızı en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Kesintisiz film izleme keyfini site ile yaşayabilirsiniz. Günümüzün en çok seyredilen en çok beğeni toplayan filmleri kategori halinde sitede yer almaktadır. İzlerken keyif alacağınız filmleri kesintisiz ve net bir şekilde bu site ile mümkün hale gelebilir.

Aynı zamanda siteye sürekli eklenen güncel filmler ise ilk sırada sizin dikkatinizi çekecek şekilde sunulmuştur. Hd film kalitesinden yararlanarak sinemada yaşayacağınız heyecanı sitede de rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Romantik filmler tarzından tutun da beğeni puanına kadar filtre yaparak seçeceğiniz filmler ile keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Sinema sektörü sürekli yeni filmlerin çıktığı ve kimi zamanda bunları takip edemediğiniz bir sektördür. Özellikle çalışan kişilerin hafta sonlarına ait planlarının arasında mutlaka sinema izlemek yer alır. Evinizde çayınızı yudumlarken izleyeceğiniz her film size sinema kalitesi sunmaktadır.

Birçok filmin yanı sıraspor filmleri seçeneklerinden de yararlanarak eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.Her filmin fragmanı sitede yer almaktadır. Bu sayede fragmanını izleyerek daha kolay film seçimi yapabilirsiniz. Part halinde yer aldığı gibi tek bir part şeklinde de filmler sitede yer almaktadır. İstediğiniz zaman durdurup istediğiniz zaman devam ettirerek bu zevki en üst seviyede yaşayabilirsiniz. Kumandanın tamamen sizin elinizde olması ise bu sitenin en güzel tarafıdır. İzlenme sayısına kadar göreceğiniz bu filmler karar vermeniz konusunda size yardımcı olacaktır.

 

Anahtar Kelimeler:
TeknolojiınstagramLogo
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.