iPhone 6S'i 1 dolara satışa sundular

Ülkemizde en düşük modeli 3000 TL civarında satılan iPhone 6S'lerin yurt dışında kontratlı fiyatlarıyla 1 dolara kadar (3 TL) düştüğünü biliyor muydunuz?

iPhone 6S'i 1 dolara satışa sundular
Yılbaşına yaklaştığımız şu günlerde yurt dışındaki ülkeler tatil dönemine girerken, alışveriş çılgınlığı da had safhada. Bunu fırsat bilen elektronik perakendeciler ise çok ciddi indirimlerle seslerini duyurmaya çalışıyor. Bunlardan biri de iPhone 6S'i 1 dolara satışa çıkaracak kadar işi ileri götürdü.

Söz konusu indirime imza atan isim ise Best Buy ve ABD'deki işbirliğinde olan iki operatör. İş birliği kapsamında tüketiciler, Verizon Wireless ya da Sprint ile 2 yıl kontrat imzalamak koşuluyla 16 GB iPhone 6s modeline sadece 1 dolar karşılığında temin edebiliyor.

Normalde cihazın ABD kontratlı fiyatlarının 199 dolardan başladığını belirtelim.  
Anahtar Kelimeler:
1 DolarFiyatıIPhone 6S
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.