iPhone 7'ye gelecek özellik dedikoduları

Apple'ın eylül ayında tanıtması beklenen yeni iPhone modeli ile ilgili iddialar birbiri ardına gelmeye devam ediyor.

iPhone 7'ye gelecek özellik dedikoduları
 Apple'ın eylül ayında tanıtması beklenen yeni iPhone modeli ile ilgili iddialar birbiri ardına gelmeye devam ediyor.

'KULAKLIK GİRİŞİ KALKACAK'
Apple'ın yıllardır iPhone'larda bulunan 3.5 mm kulaklık girişini kullanmayacağı da sıklıkla dile getirilen iddialar arasında.

1 MM İNCELECEK
Her modelini bir öncekine oranla inceltmek için adımlar atan ABD merkezli teknoloji devi, iddialar doğru çıkarsa Eylül ayında 7.3 mm kalınlıktaki iPhone 6S modeline oranla 1 mm daha ince bir cihazı görcüye çıkaracak.

SES BAĞLANTISI BLUETOOTH ÜZERİNDEN
Bugüne kadar ürettiği en ince iPhone olacak olan bu ürün, kulaklık girişi bulunmadığı için büyük olasılıkla Bluetooth veya Lightning bağlantısı üzerinden ses bağlantısına izin verecek.

Her zamanki gibi Apple, yeni iPhone modeli görücüye çıkana kadar bilgi vermeye yanaşmıyor. Ancak bu model hakkında sızıntılar birbiri ardına geliyor.

Yeni iPhone'a ait şimdiye kadar gelen söylenti ve dedikodular şöyle:



RAM 3GB'YE ÇIKIYOR
Apple yıllar sonra 1GB RAM’den vazgeçti ve iPhone 6S modelleri üzerinde 2GB RAM özelliğini kullandı. Sızıntılarda oldukça iyi bir sicili bulunan Ming-Ci Kuo, şirketin iPhone 7’nin phablet versiyonu iPhone 7 Plus’da 3GB RAM özelliğine yer verebileceğini söyleniyor.

SAĞLAM SU GEÇİRMEZ YAPI
Bu söylenti her yıl olduğu gibi bu yıl da dile geliyor. iPhone 6S ve iPhone 6S’de kullanılan Alüminyum 7000 serisi telefonu zaten yeterince sağlamlaştırıyor ama gelecek yıl çıkacak olan modelin daha sağlam ve su geçirmez olacağı söyleniyor. Bildiğiniz gibi iPhone modelleri her ne kadar sertifika sahibi olmasa da diğer modellere göre suya karşı oldukça dayanıklı.

ULTRA İNCE GÖVDE
Söylentilere göre iPhone 7, şimdiye kadarki en ince iPhone modeli olacak. Bu unvan iPhone 6 modellerindeydi ancak eğilme sorunlarıyla karşı karşıya kalmışlardı. iPhone 7 6.0 - 6.5 mm arasında bir tahmin genişliğe sahip olacak.

iPhone 7’nin inceliğinin yanı sıra ince çerçeveler sunan yeni bir ekran teknolojisi ile gelebileceği söyleniyor.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.