Kemerlerinizi bağlayın Apple araba yapıyor

Adı "iCar" mı olacak bilmiyoruz, ama ne olursa olsun deli heyecanlıyız!

Kemerlerinizi bağlayın Apple araba yapıyor
 Çok ilginç bir virajdayız bana soracak olursanız. Teknoloji şirketleri artık gerçekten de çığır açabilecek, bizi bir sonraki çağa atlatabilecek icatlara yoğunlaşacak hem paraya, hem vakte, hem de özgürlüğe ve saygınlığa sahipler. Artık önlerinde herhangi bir engel kalmadı. Apple, Facebook , Google , Tesla… Her biri hayatımızın sanal kısmından çıkıp, gerçeğe de devrim getirmek için uğraşıyorlar.

Misal? Misal Apple. Yıllardır Apple’ın bilişim sektöründen hafiften uzaklaşacağı, başka yönlere doğru ilerleyeceği konuşuluyordu. Bu da, elbette, rakipleri Tesla ve Google’ın ayağını şimdiden şöyle bir daldırdığı araba endüstrisini de kapsıyor. Baya uzun bir süredir Apple’ın bir araba üzerinde çalıştığı dedikoduları geliyordu sağdan soldan. En sonunda, bu dedikodular doğrulandı.

The Guardian’ın haberine göre, Apple mühendisleri Mayıs ayında San Francisco’daki GoMentum Station yetkilileriyle görüştüler. Alan San Francisco şehrine ait eski bir deniz kuvvetleri üssü olduğu için, bu talep şeffaf olmak zorundaydı. Guardian da böylelikle öğrenmiş oldu. Habere göre Apple GoMentum Station’ı, yeni aracını test edebileceği devasa bir alana çevirmek için müsaade istedi. Henüz karar verilmiş değil, ama daha önce Mercedes ve Honda da aynı alanı, aynı amaçlarla kullanmışlardı.

Detaylara göre Apple’ın bu yeni aracı, kesinlikle elektrikle çalışıyor ve Apple, aynı rakibi Google gibi, kendi kendini kullanan bir konsept üzerinde çalışıyor. Çok acayip değil mi? Bir yerlerde bir iCar üzerine çalışılıyorlar şu an! Peki bu hemen karşımızda bir iCar göreceğimiz anlamına geliyor mu? Hayır! Dediğimiz gibi, artık teknoloji şirketleri bu tip şeyleri deneyecek lükse sahipler. Bu, aslında deneyip yanılacak lükse sahip oldukları anlamına geliyor. Google’ın Glass’i gibi, Apple’ın iCar’ı da asla gün yüzü göremeyecek ilginç konseptlerden biri olabilir. Bekleyip göreceğiz. Tek emin olduğumuz şey, birileri gerçekten bunun üzerinde çalışıyor şu an!
Anahtar Kelimeler:
AppleOtomobilArabaIcar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.