Şarj Kabloları Değişiyor Bakın Ne Geliyor?

Bu kablo ile hem iPhone ve iPad'leri, hem de Amdroid'li cihazları şarj etmeniz mümkün.

Şarj Kabloları Değişiyor Bakın Ne Geliyor?
iOS ve Android cihazlarını birlikte kullananların en büyük sorunlarından biri kuşkusuz farklı şarj kablolarını yanında taşımak olsa gerek. Ancak LMCable projesi buna bir son getirecek gibi görünüyor.



Bir Kickstarter kampanyası kapsamında geliştirilen proje, aynı anda hem iOS hem Android cihazları şarj edebilen bir kablo üzerinde duruyor. Henüz bir Kickstarter kampanyası olarak karşımıza çıkan LMCable, ulaşmak istediği hedefi çoktan geçmiş durumda ve muhtemelen bu sonuçla beraber çok geçmeden seri üretime geçecekler.

LMCable basit bir Lightning kablosunu andırıyor. Ancak aslında kablonun ucunda farklı girişler mevcut. Bir yüzünde Lightning, diğer yüzünde ise microUSB bağlantısını taşıyan LMCable, kablonun diğer ucunda ise normal USB girişine yer veriyor. Bu sayede iOS veya Android cihazı şarj etmeden önce uygun kabloyu aramak yerine, uygun yüzü çevirmek yeterli oluyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.