Bugüne kadar 1 milyon adeti bulan satışları ile Samsung Galaxy Note 4, bu hafta tüm Türkiye'de satışa sunuldu. Galaxy Note 4'ün siyah, beyaz, pembe ve bronz renkleri yer alıyor . Çeşitli online ve sabit teknoloji mağazalarında mevcut bulunan phablet telefon, 2,299 TL fiyatla alınabilir. Ayrıca üç çok büyük operatör de makul paketlerle Note 4'ü kullanıcılarına sunuyor.

Samsung Galaxy Note 4, yüksek çözünürlüklü ekranı sayesinde insan gözünün sınırlarının ötesine önceki , kristal netliğinde görüntüler vadediyor. Keskin renk doygunluğu ve beş ,7 inçlik Quad HD Super AMOLED ekranın yüksek kontrastı ile hakikat yaşama bakıyormuş gibi akıcı ve canlı renklerle değişik bir deneyim yaşatıyor. Quad HD ekranı 2560×1440 piksel çözünürlükte. 1440p video izleme olanağı sunan ekran, göz yormayan görüntü ve ışık kalitesiyle internette gezinmek ve e-kitap okumak için de birebir.

Karanlık ortamlarda dahi en iyi görüntüyü garantileyen Samsung Galaxy Note 4'ün arka ve ön kameraları daha parlak ve daha net fotoğraflar elde etmek için geliştirildi. Selfie çekimini kolaylaştırmak için geliştirilen geniş açılı F1.9 diyafram açıklığına sahip 3,7 MP ön kameranın yanında , titreşimi önleyen akıllı optik görüntü sabitleyici özelliğe sahip 16 MP arka kamera da yüksek çözünürlüğü sayesinde karanlık ortamlarda dahi net fotoğraflar çekebilmenizi sağlıyor.

4G desteğine sahip Galaxy Note 4'ün hakikat kalem gibi gelişmiş dokunma ve yazma hissi veren S Pen, basınç hassasiyeti sayesinde de rahat bir dijital el yazısı deneyimi sunuyor. Daha keskin detaylarla yazımı zenginleştirme fırsatı veren S Pen ile herhangi bir metin, ekran ve uygulamadan istenilen içerik kolayca seçilebiliyor. Seçimler bir araya getirilerek tek bir adımda hem paylaşılabiliyor hem kaydedilebiliyor.

Galaxy Note 4'ün tüm dikkatleri üzerinde toplayan bir özelliği de kısalan şarj zamanı . Şarj hızındaki artış sayesinde, telefonun şarjda kalma zamanı mühim ölçüde azaltıldı. Galaxy Note 4, genellikle 55 dakikalık bir süreç olan "sıfırdan yüzde 50'lik şarj seviyesine" sadece 30 dakika içinde ulaşabiliyor. Kısıtlı dönemde şarjını daha uzun kullanmak isteyenler için de Ultra Kuvvet Tasarrufu modu sunuluyor.