Telefonlarda Kablosuz Şarj Dönemi

LG'nin geliştirdiği yeni kablosuz şarj teknolojisi ile, kablolu şarja kesin olarak veda edebiliriz.

Telefonlarda Kablosuz Şarj Dönemi
Kablosuz şarj harika olabilir; fakat aynı zamanda limitleri de yok değil. Yalnızca destekleyen cep telefonlarında kullanılabilen bu özellik, aynı zamanda bir kablosuz şarj ünitesine de ihtiyaç duyuyor ve bu aparatlar cep telefonunun kutu içeriğinde genellikle yer almıyor; ayrıca satın alınıyor. Elbette bu da ek masraf demek.

Öte yandan performansa bakıldığında, halen kablolu şarja göre düşük hızlarda seyrettiğini görüyoruz. Ancak LG, hız sorununa bir çözüm bulmuş gibi görünüyor.


LG, kablosuz şarj pad'leri için yeni aktarım modülünü duyurdu. LG'nin yeni teknolojisine göre artık kablosuz şarj sırasında da, tıpkı kablolu şarjla aynı seviyede güç aktarmak mümkün olacak. İddialara göre yeni kablosuz teknolojisi, 30 dakika içinde telefonun yüzde 50'sini doldurabiliyor. Bu da Samsung Galaxy S7ve Galaxy S7 Edge'in halihazırdaki kablolu hızlı şarj desteğiyle aynı değer. Yani bu yolla, kablosuz şarjla, kablolu şarjın hızı yakalanmış olacak.

LG'nin yeni modülü, kablosuz şarj cihazlarının içine entegre edilecek. Seri üretime ise bu yılın sonlarında geçilmesi bekleniyor.
Anahtar Kelimeler:
TelefonşarjLG
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.