Termal Kamera Artık Akıllı Telefonlarda

Güvenlik, gözetim, inşaat, yalıtım, hobi, havalandırma, elektrik, tesisat, araştırma, test, avcılık ve kamping vb. bir çok kullanım alanları ile bizlere yepyeni bir deneyim kazandırıyor.

Termal Kamera Artık Akıllı Telefonlarda
Desteklediği iPhone ve android cihazların tamanına takıp hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. 206x156 çözünürlüğünde termal görüntüyü almamızı sağlar, Cihaz taşınabilir bir yapıda ve kullanımı çok kolaydır.

Kameranızdan aldığı çok düşük enerji ile çalışabilmektedir. Bu sayede akıllı telefonunuz ya da tabletinizin geniş ekranından termal görüntüye ulaşabilirsiniz.

Seek Compact gelişmiş kızılötesi teknolojisini kullanarak gündüz ya da gece termal görüntülerini, suya dayanıklı taşıma kılıfı ile en ideal şekilde alabilmenizi sağlar.

Compact serisi ve Reveal serilerinin farkı taşınabilirlik, dayanıklılık ve ebatlardır. Eğer ki akıllı telefonunuzun kullanımının uygun olmayacağı ortamlarda termal görüntülemeye ihtiyacınız var ise Reveal modeli, taşınabilirlik sizin için önemli ise o zaman Compact modeli sizin için uygun olacaktır.

Termal kameralar ilginizi çekiyor ancak fiyatları gözünüzü korkutuyor ise, makul fiyat politikasından dolayı kolaylıkla satın alabileceğiniz termal kameralar sizleri bekliyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.