Sizde arkadaşlarınızla sürekli WhatsApp üzerinden iletişim kuran fakat eve geldiğinizde bilgisayar açıkken telefona bakmak istemeyenlerden misiniz? Dünya’nın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması sizin sesinizi duydu vebilgisayar versiyonunu yayınladı.

Şimdilik sadece Google chrome ile kullanılan Whatsapp’ın web uzantılı bilgisayar versiyonunun kısa bir süre içinde tüm tarayıcılar için kullanıcılara sunulması bekleniyor. Whatsapp ‘ı bilgisayarınız ile kullanmak için yapmanız gereken ise oldukça basit. Google Chrome üzerinden buraya tıklayarak Whatsapp ‘ın web uzantısına kolaylıkla erişebilirsiniz.

Ardından sayfada karşınıza çıkan QR kodunu akıllı telefonunuz ile okutun ve Wi-Fi aracılığı ile Whatsapp ‘a bağlanın.iPhone kullanıcıları için ise kötü bir haberimiz var çünkü desteklenen modellerde şu an İOS ibaresi bulunmuyor. Bunun sebebi olarak Apple ‘ın 3.parti yazılımlara karşı olan tutumu gösteriliyor. iPhone ‘lar için masaüstü uygulamanın da diğer tarayıcılarla birlikte aktif hale gelmesi beklenmekte.

Whatsapp ‘ın bilgisayar versiyonunu kullanmak için tarayıcı olarak Google Chrome kullanmanız gerektiğini ve telefonunuzda uygulamanın en güncel halinin bulunması gerektiğini tekrar hatırlatalım.
 Buraya tıklayarak bilgisayarınızda whatsapp’ın keyfini çıkartmaya başlayabilirsiniz.