Whatsapp'dan Yeni Uygulama! Görüntülü Konuşma Geliyor

WhatsApp'ın masaüstünde çalışan bir yazılım üzerinde çalıştığı dedikoduları songünlerde epey arttı. Windows ve Mac'te doğal olarak çalışacak olan istemci,WhatsApp'ın biraz daha yaygınlaşmasına yardımcı olacak.

Whatsapp'dan Yeni Uygulama! Görüntülü Konuşma Geliyor
WhatsApp, böyle bir yazılımın varlığı konusunda henüz yorum yapmasa da, Facebook'a yakın kaynaklar bilgisayar için Whatsapp uygulamasının kısa zamanda yayına verileceğini umuyor.

SKYPE'A GÜÇLÜ RAKİP

WhatsApp Web varken masaüstü programına çoğu kullanıcı ihtiyaç duymayacak gibi görünüyor. Ancak firma, sesli ve videolu görüşme işlevlerini masaüstü yazılım üzerinden daha rahat sunabileceğini düşünüyor. Bunun yanında WhatsApp Web için tarayıcınızın bir sekmesini sürekli açık tutmanız gerekiyor. Masaüstü programla birlikte bu sorun ortadan kalkabilir ve WhatsApp, masaüstünde çalışan Skype'ın karşısında güçlü bir alternatif haline gelebilir.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.