Yine İphone'un 'Çakma'sını Yaptılar

Türkiye'de ortalama 3 bin TL'den satılan iPhone'ların birebir aynısı Çin'de ortaya çıktı, hem de 200 TL'lik fiyat etiketiyle!

Yine İphone'un 'Çakma'sını Yaptılar
Çin'de ortaya çıkan ve iPhone SE (Special Edition - Özel Sürüm) olduğu iddia edilen telefon görenleri şaşkına çevirdi. Ancak işin daha ilginci cihazın fiyatıydı; 200 TL'den Çin'de bazı noktalarda satışa sunulan cihaz her ne kadar yakın açıdan anlatılmasa da, tasarım olarak Apple'ın elinden çıkmış gibi.

21 Mart'ta Apple'ın gerçekleştireceği etkinlikte tanıtılması beklenen yeni iPhone'un fiyatının Türkiye'de 2 bin TL'den aşağı olması beklenmezken, cihazın en önemli özelliğinin 4 inç'lik küçük ekranı olacağı; ancak güçlü donanım özellikleriyle geleceği söylenebilir.



Bakalım Çin'de ortaya çıkan iPhone'a karşı Apple bir hamle yapacak mı?


Anahtar Kelimeler:
AppleTelefonIphone Se
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.