Yusuf Kısa; GIFA TOKEN’de hedefimize ulaştık

GIFA TOKEN kripto dünyasının kar oranlarında beklenmedik bir hamle yaparak ilgiyi üstüne çekmeyi başardı.

Yusuf Kısa; GIFA TOKEN’de hedefimize ulaştık

Kıbrıslı iş adamı Yusuf Kısa yapmış olduğu açıklamada GIFA TOKEN bu başarıdaki sebebin yatırımcılar olduğunu belirterek, kendimize bir hedef koymuştuk bu hedefimize 10 gün önceden ulaştık dedi.

Aynı zamanda yatırımcıların bu alanda yatırım yaparken çok dikkatli olmaları gerektiğini birçok yatırımcının zarara uğratıldığını belirten Yusuf Kısa; “Şimdiyse kendimize 2'inci bir hedef koyuyoruz bu hedefin daha hızlı olacağından eminim. Kripto dünyası gün geçtikçe büyüyor bizde bu büyümenin içinde yerimizi aldık ve bu konuda çok mutluyuz. Yatırımcılarımızın bizlere olan güveni sonsuz. Bugüne dek ne söylemişsek her şeyi yerinde ve zamanında yaptık.” dedi.

“Pandemide Zoru Başardık”

Kısa; “2020 yılında pandemiden dolayı birçok sektör etkilenip batma noktasına gelmiştir. Ancak bizler GIFA AİLESİ olarak pandeminin yapmış olduğu etkileri alternatife çevirerek kripto dünyasına girme kararı almıştık ve çok iyi bir başarıda elde ettik. 2021 yılındaki beklentimiz çok büyük bunu başaracağımızdan eminim hiçbir zaman geri adım atmadık. Büyük zorluklarla karşılaştık sahte saldırılara mağruz kaldık ancak hepsini aşmayı başardık. Benim vermiş olduğum bir söz vardı yatırımcılarımı milyoner ettiğim zaman güzel ve keyifli bir kahve içeceğimi söylemiştim. Şimdi kahvenin altının kızdığını fark ediyorum, açıkçası kahveyi içmeye az bir zaman kaldığını da çok iyi biliyorum. Buradan herkesin 2021 yılını kutlar yeni yılda herkese sağlık ve iyi bir hayat diliyorum.”

Anahtar Kelimeler:
Yusuf KısaGIFA TOKEN
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.