Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri pazar gecesi bir otomobilin çarpması sonucunda ölen Musa Kapuci'nin yaklaşık 5 kilometre bir aracın altında sürüklendiği kazayı aydınlatmak için çalışma başlattı. Ekipler, 54 yaşındaki Kapuci'yi yaklaşık 5 kilometre sürükleyen otomobilin sürücüsü Sezer Demir'i gözaltına aldı. Sezer poliste verdiği ilk ifadesinde, diğer sürücüler tarafından ikaz edildikten sonra yaptığı kontrolde aracının altında bir kişinin olduğunu fark edip durarak polisi aradığını söyledi.
 
AYNA KAPAĞI KAÇAN SÜRÜCÜYÜ YAKALATTI
Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çalışmalarına ölen kişinin yanında bulunan  beyaz renkli sol dikiz aynası dış kapağını incelemeye başladı. Ekipler, ayna kapağı içerisindeki barkoddan aracın marka ve modeli belirledi. Polisler daha sonra, O-3 TEM Karayolu'nda Otogar ayrımından itibaren yol üzerinde bulunan MOBESE ve EDS kameraları incelendi.Ekipler görüntülerden sol dikiz aynası olmayan, tespit edilen marka ve modele uygun bir otomobilin plakasını belirledi.

KAÇAN ŞÜPHELİ YAKALANDI
Otomobilin plakasından, aracın şüpheli Betül Ö. (31)'ye ait olduğu belirlendi. Bayrampaşa Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Betül Ö.'yü dün Fatih'te otomobiliyle yakaladı. Şüpheli Betül Ö. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.