Bir Öpücük Bin 500 TL

Almanya'dan Adana'ya gelen uçakta 16 yaşındaki bir erkek çocuğunu öpen kadına, "Uçakta huzuru bozmaktan' bin 500 lira idari para cezası verildi.

Bir Öpücük Bin 500 TL
Almanya'dan Adana'ya gelen uçakta 16 yaşındaki bir erkek çocuğunu öpen 43 yaşındaki kadına, "Uçakta huzuru bozmaktan' bin 500 lira idari para cezası verildi. Kadın hakkında "Çocuğa cinsel taciz" suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.

Adana'da yaşayan 16 yaşındaki Alexander J. babasını görmek için Almanya'ya gitti. Bir süre burada kalan genç, ardından Adana'ya dönmek üzere uçağa bindi. Bu arada Mersin'de yaşayan annesini ziyaret etmek için yola çıkan 43 yaşındaki Veda M. de aynı uçağa bindi. Alexander J. orta koltuktaki yerine, Veda M. ise, pencere kenarındaki koltuklarına oturdu. İddiaya göre alkollü olan kadın, uçak havalandıktan sonra yanındaki gençle ilgilenmeye başladı. Alkollü kadın, delikanlıya, Almanca ve Türkçe olarak öpmek istediğini söyledi. Ancak genç bunu duymazlıktan geldi. Teklifine duyarsız kalınmasına sinirlenen kadın, iddiaya göre genci zorla öptü. Gencin, yanındaki yolcudan ve uçakta bulunan bir yakınından yardım istemesi üzerine durumdan haberdar olan hostesler, kadını başka bir koltuğa geçirdi.

Taciz edilmeyi gururuna yediremeyen genç ise uçak indikten sonra soluğu poliste aldı. 

CEZA VE SORUŞTURMA 
Başından geçenleri anlatan Alexander J., Veda M.'den şikayetçi oldu. Bunun üzerine "Çocuğa cinsel istismar" suçlamasıyla gözaltına alınan ve ahlak polisine teslim edilen kadın, uçağa binmeden önce aşırı derece alkol aldığını, bu nedenle ne yaptığını hatırlamadığını öne sürdü. Savcılıkta ifadesi alınan kadın, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından "Sivil havacılık kurallarına göre, uçakta huzursuzluk yaratmak" suçundan bin 500 lira idari para cezasına çarptırıldıktan sonra serbest bırakıldı. Ayrıca hakkında "Çocuğa cinsel taciz" suçundan da adli soruşturma başlatılan Veda M. daha sonra Almanya'ya döndü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.